Ring "katolika"! Tu kłapiemy dziobem...i nie tylko
Autor |
Wiadomość |
Zuben Ninja
|
 Re: Ring "katolika"! Tu kłapiemy dziobem...i nie tylko
Jockey - od jakiegoś czasu zachowujesz się tak jakbyś podlizywał się Yarpenowi. Co Yarpen napisze to zaraz wkraczasz i mu papugujesz. Komicznie to wygląda.
|
Pn lip 20, 2020 5:55 pm |
|
 |
Zuben Ninja
|
 Re: Czy wola Boga jest niezmienna?
Yarpen Zirgin napisał(a): Nie kłam, bo to nieładnie. Każdy widzi, co napisałem, tak samo jak to, że w tym momencie uciekasz od swojego oskarżenia usiłując przeinaczyć moje wypowiedzi, aby tylko nie przyznać, że fałszywie oskarżyłeś mnie o herezje. Sam się wkopałeś twierdząc, że Bóg ot tak może sobie zmienić zdanie. Kościół nigdzie tak nie naucza - to tylko Twój wymysł. Biblia wielokrotnie podkreśla, że Jahwe jest niezmienny.
|
Pn lip 20, 2020 6:06 pm |
|
 |
Yarpen Zirgin
Niesamowity Gaduła
Dołączył(a): Cz sty 14, 2010 12:50 pm Posty: 19220 Lokalizacja: Rzeczpostpolita Polska
wyznanie: katolik
|
Zuben Ninja napisał(a): Yarpen Zirgin napisał(a): Nie kłam, bo to nieładnie. Każdy widzi, co napisałem, tak samo jak to, że w tym momencie uciekasz od swojego oskarżenia usiłując przeinaczyć moje wypowiedzi, aby tylko nie przyznać, że fałszywie oskarżyłeś mnie o herezje. Sam się wkopałeś twierdząc, że Bóg ot tak może sobie zmienić zdanie. Kościół nigdzie tak nie naucza - to tylko Twój wymysł. Biblia wielokrotnie podkreśla, że Jahwe jest niezmienny. Dalej usiłujesz przeinaczyć moje słowa aby tylko wcisnąć w nie herezję. Zajmij się tym co napisałem i albo udowodnij, że to herezja cytują odpowiednie nauczanie Kościoła w którym zapisano, że Bóg nigdy nie zmienia raz podjętej decyzji, albo odszczekuj swoje oskarżenie i przepraszaj.
|
Pn lip 20, 2020 6:09 pm |
|
 |
Jockey
Czuwa nad wszystkim
Dołączył(a): Śr cze 05, 2002 9:54 pm Posty: 12056 Lokalizacja: Polska
|
A ty co nabijasz sobie licznik postów? Jakbyś się trochę rozejrzał po forum to byś wiedział ze są tematy w których się z Yarpenem zgadzamy i są takie w których ostro się spieramy. Np. Polityka A co do śmieszności to nie ma większej niż to jak ty podkładasz się w każdym temacie biblijnym i nauczaniem katolickim.
_________________ Znalezione w sieci: "Dystans 2 m jest po to aby niektórzy spadli z ziemii. Przecież wszyscy się nie zmieszczą"
|
Pn lip 20, 2020 6:10 pm |
|
 |
Jockey
Czuwa nad wszystkim
|
Yarpen i Zuben Wyjaśnijcie to sobie na ringu a nie zaśmiecajcie tego tematu. Każdy wpis nie związany z tematem będzie usuwany. Yarpen na kilometr widać ze Zuben nie ma pojęcia o czym mówi. Nie uzyskasz od niego ani przeprosin ani odwołania slow. On wciąż nie rozumie o co ci chodzi. Za wysoko poprzeczkę chłopakowi postawiłeś.
_________________ Znalezione w sieci: "Dystans 2 m jest po to aby niektórzy spadli z ziemii. Przecież wszyscy się nie zmieszczą"
|
Pn lip 20, 2020 6:14 pm |
|
 |
Wespecjan
Niesamowity Gaduła
wyznanie: nie chcę podawać
|
ciach nie kontynuujemy sporu Zuben Yarpen-J
|
Pn lip 20, 2020 6:16 pm |
|
 |
Yarpen Zirgin
Niesamowity Gaduła
Dołączył(a): Cz sty 14, 2010 12:50 pm Posty: 19220 Lokalizacja: Rzeczpostpolita Polska
|
Jockey napisał(a): Yarpen na kilometr widać ze Zuben nie ma pojęcia o czym mówi. Nie uzyskasz od niego ani przeprosin ani odwołania slow. On wciąż nie rozumie o co ci chodzi. Za wysoko poprzeczkę chłopakowi postawiłeś. Faktycznie, masz rację. Dalsza rozmowa nie ma sensu, bo widać, że Zuben nigdy nie przyzna się do błędu i fałszywego oskarżenia mnie o herezje. EOT
|
Pn lip 20, 2020 6:27 pm |
|
 |
Zuben Ninja
|
Yarpen Zirgin napisał(a): Jockey napisał(a): Yarpen na kilometr widać ze Zuben nie ma pojęcia o czym mówi. Nie uzyskasz od niego ani przeprosin ani odwołania slow. On wciąż nie rozumie o co ci chodzi. Za wysoko poprzeczkę chłopakowi postawiłeś. Faktycznie, masz rację. Dalsza rozmowa nie ma sensu, bo widać, że Zuben nigdy nie przyzna się do błędu i fałszywego oskarżenia mnie o herezje. EOT Bóg nigdy nie zmienia swojego zdania a jeśli twierdzisz, że je zmienia to głosisz herezje. A to, ze Bóg nie zmienia swojego zdania wynika z Jego wszechwiedzy.
|
Pn lip 20, 2020 6:34 pm |
|
 |
Zuben Ninja
|
 Re: UWAGI DO OBSŁUGI FORUM V
Z tego wynika, że Jockey oskarża Robura o chronienie Wespecjana ale z drugiej strony Jockey sam otacza parasolem ochronnym Yarpena.
|
Cz lip 23, 2020 2:43 pm |
|
 |
Wespecjan
Niesamowity Gaduła
|
Zuben Ninja napisał(a): Z tego wynika, że Jockey oskarża Robura o chronienie Wespecjana ale z drugiej strony Jockey sam otacza parasolem ochronnym Yarpena. Nie ma nade mną żadnego parasola ochronnego, co udowodnił sam Jockey dając mi ostrzeżenie i wycinając mi wpis.
|
Cz lip 23, 2020 2:50 pm |
|
 |
Zuben Ninja
|
Jockey - czy to czasami nie Ty jesteś najważniejszym moderatorem na tym forum? Tak sobie patrzę i widzę, że Ty jako jedyny moderujesz wszystkie działy. Czy można powiedzieć, że to Ty jesteś prawą ręką Admina?
|
Cz lip 23, 2020 3:04 pm |
|
 |
Zuben Ninja
|
1) Rozumiem, że jeśli kiedyś kogoś mocno obrażę na tym forum ale wyrażę tylko swoje przekonanie wobec tego użytkownika to nie będą mi groziły za to żadne konsekwencje? Jeśli tak to super - moderacja sama na to przyzwala.
2) Proszę jednego z moderatorów aby odniósł się do mojego pierwszego posta na tej stronie odnośnie "Ringu katolika".
|
Pt lip 24, 2020 3:02 pm |
|
 |
Jockey
Czuwa nad wszystkim
|
Możesz nie zaśmiecać wątku uwag? Jest temat do rozmów konkretnego użytkownika z moderacją a nie akcjami poparcia dla użytkownika przeciwko moderacji. To już nie po raz pierwszy tak działasz.
|
Pt lip 24, 2020 3:50 pm |
|
 |
Zuben Ninja
|
Dobra - już wszystko wiem.
|
Pt lip 24, 2020 5:05 pm |
|
 |
Wespecjan
Niesamowity Gaduła
|
Ci którzy oskarżali mnie, że mam jakiś parasol ochronny - sami go mają i stosują wobec siebie. Ci którzy oskarżali mnie o trollowanie - sami trollują bezkarnie. Ci którzy oskarżali mnie o nienawiść - sami ją pokazują kiedy kara lub pobłażliwość nie zależy od tego co się napisało - ale od tego kim się jest.
Jest to klasyczna projekcja.
|
Pt lip 24, 2020 5:11 pm |
|
|